Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، حمیدرضا آصفی، دیپلمات و سخنگوی وزارت‌خارجه در دولت اصلاحات گفتگویی با روزنامه اعتماد داشته است که مهمترین بخش‌های آن در ادامه آمده است.

- اگر دونالد ترامپ با ایران مذاکره نکند، سکته خواهد کرد و امروز فکر می‌کنم که به این وضعیت نزدیک شدیم. دونالد ترامپ به ‌شدت تحت فشار قرار دارد و وضعیت او در انتخابات پیش‌رو نگران‌کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این را هم بگویم که دونالد ترامپ به اصطلاح عامیانه لات کوچه خلوت است و اظهارات گستاخانه اخیر او درباره ایران نیز نشان‌دهنده فرهنگ امریکایی است که ترامپ در آن تربیت شده است. نکته حائز اهمیت دیگر این است که جمهوری اسلامی ایران در این مدت بسیار مدبرانه و حکیمانه از گفت‌وگو با دولت ترامپ حذر کرده است.

- میزان فشار بر ترامپ عملا قدرت تصمیم‌گیری او را زایل کرده است. نکته‌ای که نباید فراموش بشود این است که اگر دونالد ترامپ موفق شود ایران را در 3 هفته آتی پای میز مذاکره بیاورد مانور تبلیغاتی بسیار مهمی در آستانه انتخابات به حساب خواهد آمد و حتی احساس می‌کند که شاید با این مانور بتواند بر تعداد آرای ریخته شده به صندوق رای خود بیفزاید.

- اگر ترامپ براساس عقل و منطق تصمیم‌گیری می‌کرد هرگز دست به ترور سردار سلیمانی نمی‌زد و می‌فهمید که با این قبیل اقدامات اتفاقا ایران را از میز مذاکره دور و دورتر می‌کند.

- کاندولیزا رایس پس از ترور سردار شهید قاسم سلیمانی گفت ما هم در دولت‌های پیشین امریکا به این نتیجه رسیده بودیم که این مقام ایرانی را ترور کنیم اما محاسبه‌های ما نشان داد که هزینه این اقدام برای ایالات متحده بیش از منافع‌آن خواهد بود اما مساله اینجاست که ترامپ ابله(نقل به مضمون) این محاسبه‌ها را نکرده بود.

- دونالد ترامپ سه احتمال را در نظر گرفته است: یا ایران به پای میز مذاکره می‌آید، یا کاسه صبر ایران لبریز می‌شود و دست به اقدام قهرآمیز می‌زند یا امریکا برای تحریک ایران دست به حرکتی در عراق یا لبنان یا نزدیکی مرزهای ایران خواهد زد.

- او هم در تعریف هدف نخست که به پای میز مذاکره نشستن ایران در 3 هفته آتی است، اشتباه کرده و هم در تبیین هدف دوم که تحریک ایران به اقدام قهرآمیز است. درباره گزینه سوم که توسل به اقدام نظامی هم باشد باید به این نکته توجه داشت که افکار عمومی امریکا مخالف چنین ماجراجویی نظامی است.

- ساختار سیاسی یا قوه عاقله در ایالات متحده نیز به این نتیجه رسیده که تمدید دوره ریاست‌جمهوری ترامپ برای 4 سال دیگر به نفع منافع ایالات متحده هم نخواهد بود.

- من حمله گسترده نظامی مستقیم ایالات متحده به ایران را منتفی می‌دانم. اتفاقا ترور سردار شهید سلیمانی در خاک عراق نشان داد که ترامپ لات کوچه خلوت است.

- اشتباه ترامپ این بود که فکر می‌کرد، مذاکره با ایران کار سختی است. جمهوری اسلامی ایران برای گفت ‌وگو شروط عجیب و غریبی نداشته و ندارد. ایران می‌گوید ایالات متحده به حقوق ما احترام بگذارد. از موضع برابر با ایران سخن بگوید و مانند جورج بوش نگوید هرکه با من نیست بر من است.

- اگر ترامپ فکر می‌کند که ایران مانند عربستان سعودی نوکر حلقه به گوش ایالات متحده است باید عقربه‌های زمان را 50 سال به عقب بازگرداند و زمانی رییس‌جمهور امریکا می‌شد که در ایران رژیمی فرمانبردار امریکا مانند امروز عربستان سعودی در راس کار بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ترامپ آمریکا ایران بایدن انتخابات آمریکا تحریم ایالات متحده دونالد ترامپ میز مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند

وال استریت ژورنال گزارش داد که ایالات متحده هواپیما‌های نظامی از جمله جت‌های جنگنده و هواپیما‌های بدون سرنشین خود را از امارات متحده عربی به قطر منتقل می‌کند. 

به گفته مقامات آمریکایی ناشناس، این اقدام نتیجه تصمیم امارات متحده عربی است که به آمریکا اجازه نمی‌دهد از پایگاه هوایی الظفره در ابوظبی به یمن و عراق حملات هوایی انجام دهد.

گفته می‌شود که ایالات متحده این تجهیزات را به پایگاه هوایی العدید در قطر منتقل می‌کند، جایی که استفاده از آن محدودیتی نخواهد داشت. 

به گفته این مقامات امارات از بیم آنکه به همکاری با آمریکا در حمله fه عراق و یمن متهم نشود و هدف حمله نیرو‌های مقاومت قرار نگیرد، از آمریکا خواسته جنگنده‌های خود را به پایگاه دیگری منتقل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد